Hugo Boss er et førende internationalt luksusmærke inden for beklædning, som står for mode og livsstil på verdensplan. Kollektionerne lever op til de høje forventninger og krav til kvalitet, der sikres gennem perfekt snit og tilpasning af form. Kollektionerne omfatter en alsidig garderobe til mange forskellige lejligheder, herunder et væld af moderne klassikere til brug ved særlige events, i professionelt øjemed eller i fritiden. Smart, stilfuldt og tilpasset – Hugo Boss er også til hverdagspåklædning: lige fra afslappet weekendpåklædning til klassisk-skåret hverdagstøj. Skrædderkunst i høj kvalitet og luksustekstiler kendetegner det tyske mærke.

 

Læs mere om Hugo Boss her

 

BOSS Orange er mærket for mænd, som stadig er vilde med luksus, men som ønsker en lidt mere casual og laid-back tøjstil. Priserne er generelt heller ikke skruet så højt op ved dette mærke, hvilket samtidig gør det mere tilgængeligt i de brede segmenter.

Din stil er dit visitkort – så vis dig fra din bedste side med BOSS Green, der er Hugo Boss’ sportsinspirerede linje. I denne kollektion bliver kerneværdier som eksklusiv kvalitet, klassiske snit og elegance taget i spil. Denne linje skiller sig ud fra Hugo Boss’ andre linjer ved at være mere casual og tilbagelænet, dog uden at give slip på kerneværdierne. Nu kan du være sporty og elegant på en og samme tid med et outfit fra dette udvalg. Du finder funktionelle items til hverdagen, der er inspireret af golf, tennis og sejlsport.

Læs mere om Boss Green her

 
Ralph Lauren Polo - Nicolaisen
Tiger of Sweden - Nicolaisen
Alberto pants - Nicolaisen
Björn Borg - Nicolaisen
Hugo Boss - Nicolaisen
Hugo Boss Green - Nicolaisen
Hugo Boss Orange - Nicolaisen
Tommy Hilfiger - Nicolaisen
XO by Sand - Nicolaisen
Diesel - Nicolaisen
Bruun & Steengade - Nicolaisen
Calvin Klein - Nicolaisen
Eton - Nicolaisen
Gant - Nicolaisen
Hatico - Nicolaisen
Lloyd - Nicolaisen
Matinique - Nicolaisen
Milestone - Nicolaisen
Pure - Nicolaisen
Replay - Nicolaisen
Roy Robson - Nicolaisen
Ahler TGA by Ahler herresko

BRANDS

Nicolaisen har siden 1905 solgt herretøj og accessories til modebevidste mænd i alle aldre. Hos os finder du et bredt udvalg af eksklusive danske og  internationale mærkevarer.

© 2019 Nicolaisen • All rights reserved • webgrafix

Nicolaisen eksklusivt herretøj

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag:

Fredag:

Lørdag: 

kl. 10.00 - 17.30

kl. 10.00 - 18.00

kl. 10.00 - 14.00

NICOLAISEN

Gravene 13

DK-6100 Haderslev

Tlf.: 7452 6000

Send os en e-mail