top of page

Hugo Boss er et førende internationalt luksusmærke inden for beklædning, som står for mode og livsstil på verdensplan. Kollektionerne lever op til de høje forventninger og krav til kvalitet, der sikres gennem perfekt snit og tilpasning af form. Kollektionerne omfatter en alsidig garderobe til mange forskellige lejligheder, herunder et væld af moderne klassikere til brug ved særlige events, i professionelt øjemed eller i fritiden. Smart, stilfuldt og tilpasset – Hugo Boss er også til hverdagspåklædning: lige fra afslappet weekendpåklædning til klassisk-skåret hverdagstøj. Skrædderkunst i høj kvalitet og luksustekstiler kendetegner det tyske mærke.

Hugo Boss

Læs mere om Hugo Boss her

Læs mere om Boss Orange her

Orange Boss

BOSS Orange er mærket for mænd, som stadig er vilde med luksus, men som ønsker en lidt mere casual og laid-back tøjstil. Priserne er generelt heller ikke skruet så højt op ved dette mærke, hvilket samtidig gør det mere tilgængeligt i de brede segmenter.

Din stil er dit visitkort – så vis dig fra din bedste side med BOSS Green, der er Hugo Boss’ sportsinspirerede linje. I denne kollektion bliver kerneværdier som eksklusiv kvalitet, klassiske snit og elegance taget i spil. Denne linje skiller sig ud fra Hugo Boss’ andre linjer ved at være mere casual og tilbagelænet, dog uden at give slip på kerneværdierne. Nu kan du være sporty og elegant på en og samme tid med et outfit fra dette udvalg. Du finder funktionelle items til hverdagen, der er inspireret af golf, tennis og sejlsport.

Læs mere om Boss Green her

Green Boss
bottom of page